zaterdag 28 september 2013

Week van 23 tot 27 september 2013

De Globes sloten deze week het thema “de bij” af door te kijken naar de leuke animatiefilm ‘Bee Movie’. We genoten allemaal van deze mooie afsluiter en kregen de kans om onze kennis nog eens te controleren want niet alles in de film bleek te kloppen met hoe het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Goed gezien Globes! :)
De rest van de week was ook goed gevuld voor de Globes. Groep 1 had toets van wiskunde en groep 2 automatiseerde verder de maal- en deeltafels. Tijdens taal werd ons begrijpend lezen getest en kreeg iedereen ook een luisterproef om te zien hoe goed dat luisteren nu al verloopt. Al die testen verliepen heel erg goed: een pluim voor iedereen! Op vrijdag konden we opnieuw een plonsje wagen in het water en knutselden we een bij-zondere letterbak in elkaar.
Als afsluiter hadden we vrijdagmiddag de blijde intrede van de 3 konijnen bij ons op school. Vanaf nu zal elke week een klas verantwoordelijk zijn voor de verzorging van de dieren en de Globes waren al onmiddellijk enthousiast. We gingen dan ook even voor de week ten einde was op bezoek bij onze nieuwe dierenvrienden en maakten uitgebreid kennis.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten