vrijdag 24 januari 2014

Week van 20 tot 24 januari 2014

De Globes hadden een week vol aanpassingen. Op maandag zaten de leerlingen verdeeld omdat het middenklassenraad was. Voor iedereen was het de eerste keer dit schooljaar dat ze in een andere klas terecht kwamen. Gelukkig verliep alles vlot en deden ze goed hun best.

Op dinsdag hadden we Noah en Joachim uit de Schelpen op bezoek in klas. We werken ons W.O. thema af en kennen nu al heel wat over ons lichaam. We hadden een skelet op bezoek in klas en konden ons wat beter voorstellen hoe alles in binnen in ons lichaam uitziet. Op woensdag hadden we Stef en Dylan uit  de Beren op bezoek. Er werd hard gewerkt aan taal en rekenen, ondanks het feit dat het een korte dag was.

Donderdag kregen we dan opnieuw Noah en Joachim uit de Schelpen erbij. Er stond een leuke les rond spreekwoorden op het programma en in verschillende groepjes probeerden we deze uit te beelden. Heel erg leuk om te zien dat alle leerlingen het echt begrepen hadden en al beter worden in het dramatiseren van spreekwoorden. Het samenwerken met anderen verliep ook vlot: een pluim voor iedereen!

Op vrijdag zaten de leerlingen opnieuw in hun verdeelklas aangezien de juf op bijscholing was! Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten