zondag 12 januari 2014

Week van 6 tot 10 januari 2014

Wat zijn we vlot gestart in het nieuwe schooljaar. De vakantie heeft alle Globes duidelijk deugd gedaan en iedereen kwam gemotiveerd terug naar school. Op maandag leerden we Tibo kennen die vanaf nu erbij komt in onze klas. Hij paste zich heel snel aan en is dan ook heel erg welkom!
In W.O. werkten we deze week rond het thema ‘De geheimen van mijn lichaam’. Deze week stond onze buik en het spijsverteringsstelsel op het programma. Er kwamen interessante vragen zoals ‘Waarom laten we windjes?’ en ‘Waarvoor dient onze navel?’ aan bod en de Globes vonden dit uiterst interessant. Fijn!

Ook de reken- en taalgroepen gingen terug van start. Iedereen maakte een rekentoets en haalde fantastische resultaten. We kunnen volgende week alweer starten met een nieuwe sprong! Wat gaan we goed vooruit! Lennerd deed deze week een groot dictee en had maar liefst alles juist! Proficiat voor je inzet Lennerd: een pluim hiervoor!

Op vrijdag werd Gauthier 10 jaar en verwende hij ons met lekkere koekjes en drankjes. Proficiat Gauthier! In de namiddag werkten we voor de eerste keer dit schooljaar met klei. Iedereen vond dit super om te doen en de resultaten waren dan ook prachtig!


Ik denk dat het meer dan duidelijk is dat de Globes met goede voornemens aan het jaar 2014 begonnen zijn! Doe zo verder jongens want ik ben zeer trots op jullie! Voor de liefhebbers: we hebben terug kleine konijntjes op school die we gratis weggeven. Wie wil er eentje?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten