dinsdag 4 maart 2014

Week van 24 tot 28 februari 2014

De Globes verdiepten zich deze week in het thema ‘Het theater’. Hoe ziet zo’n theater er nu vanbinnen uit en wie werkt er daar? Welke job zouden we het liefste uitoefenen en wat moet je daar allemaal voor kunnen? We schetsten een decorstuk voor het toneelstuk ‘Busje komt zo...’ en er kwamen leuke dingen naar boven. Na de krokusvakantie gaan we samen met de klas naar het toneelstuk ‘Heksen’, gebaseerd op het boek van Roald Dahl, kijken in de zaal Rekkelinge! Het belooft een leuke afsluiter te worden van ons thema! Wie al nieuwsgierig is kan een kijkje nemen op: http://www.youtube.com/watch?v=Vei0ZWEK1AQ

Tijdens de rekengroepen werkte groep 1 sprong 7 af en volgde er een toets. Na de vakantie kan er gestart worden met sprong 8. Groep 2 leerde deze week vooral cijferen. Het aftrekken van getallen met lenen is bij de meesten al geen probleem meer. Groep 3 werkte dan weer sprong 13 af en kan na de vakantie een leerjaar hoger gaan rekenen! Knap allemaal!

Op vrijdag sloten we de week af met een plons in het zwembad en daarna stond er een leuke, klasoverschrijdende spelletjesnamiddag op het programma. Jammer genoeg liet het weer ons vrijdagnamiddag in de steek en kon de spelletjesnamiddag niet doorgaan. Het hele concept werd verplaatst naar de vrijdag voor de volgende vakantie in de hoop dan beter weer te hebben. We keken dan maar als afsluiter samen met de Lieveheersbeestjes naar een leuke film.


Een heel fijne vakantie voor iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten