donderdag 1 mei 2014

Week van 28 tot 30 april 2014

Op maandag was Rico terug genezen en kwam hij ons klasje terug vervoegen. Aangezien het schoolfeest er bijna aankomt staat alles de komende weken in het teken hiervan. Wij zullen samen met de Lieveheersbeestjes rond ‘Alice in Wonderland’ werken. We bekeken dan ook maandag het einde van deze film om het verhaal goed te leren kennen. We begonnen ook met het maken van de slingers om de zaal van het schoolfeest te kunnen versieren.


Dinsdag gingen we met de hele klas in de voormiddag op medisch onderzoek. We moesten veel wachten op de anderen terwijl we zelf konden genieten van het spelen van enkele spelletjes. Het was het ideale moment om nog samen te werken met anderen en te zien wie er nu al goed tegen zijn verlies kan. De meeste Globes zijn hier al heel goed in geƫvolueerd sinds het begin van het schooljaar. Knap!

We knutselden ook elk een persoonlijke placemat in elkaar voor op het schoolfeest. Onze verschillende sprookjesfiguren zullen te zien zijn op de dag zelf in de zaal. Uiteraard werd er ook nog wat gewerkt deze week tijdens de reken- en taalmomenten. Volgende week staat de toets begrijpend lezen op het programma en gaan we op vrijdag nog eens allemaal samen zwemmen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten