woensdag 25 juni 2014

Week van 2 tot 6 juni 2014

De schoolreis naar Plopsaland was een gigantisch succes vorige week. Samen met een hele hoop klassen konden we genieten van een dagje weg. De Globes en hun juf hadden een dag vol plezier... Fijn!

Deze week begon met de eindklassenraad voor de Globes. Hierdoor hadden de Globes maar liefst 3 verschillende juffen die de klas kwamen overnemen. Deze dag bleek niet evident te zijn voor de jongens, ondanks het feit dat er niet gewerkt moest worden. Bedankt aan juf Hanne, juf Isabelle en juf Geertrui voor de goede zorgen!

Op dinsdag hadden we dan de sportdag. We werden echte Robinsons door allerlei proeven af te leggen en onze vlag te beschermen. We wonnen een levend stratego tegen een andere school, leerden boogschieten, vaarden met een vlot, … Een dag waar elke Globe zich fantastisch inzette waardoor we geen enkele keer onze vlag verloren: knap!
De rest van de week stond in het teken van het cadeau voor Vaderdag. Hopelijk vinden de papa’s ons cadeau heel erg leuk. Tussendoor werd er nog wat leerstof taal en rekenen herhaald. Kortom: een drukke week, maar het einde is in zicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten