vrijdag 27 juni 2014

Week van 23 tot 27 juni 2014

De laatste week stond vooral in het teken van opruimen en afronden. Op maandag werden de allerlaatste lesjes gegeven en konden we eindelijk al onze mappen gaan legen. Wat was de verwondering groot bij sommigen om te zien hoeveel blaadjes ze op een schooljaar gemaakt hadden. :-) Op dinsdag hadden we een heuse opruimdag. De klas wordt in de zomer geschilderd dus moest alles van de muren. Iedereen hielp hard mee: fijn!

Woensdag gingen we samen met de Lieveheersbeestjes, de Schildpadden en de Zonnekids naar de Brielmeersen. Samen genieten van spelen op het speelplein, verdwalen in het doolhof en even de deugniet uithangen met wat water: heerlijk. Donderdag kwam het Veerbootkampioenschap terug tot leven want er werd gespeeld voor plaatsen 6, 5, 4 en 3. Iedereen deed uitstekend zijn best! Het afscheid kwam ook al dichterbij want donderdagnamiddag stond het afscheidsmoment voor de schoolverlaters op het programma. Elke klas had een cadeautje gemaakt en deed nog een act. Wat gaan we iedereen missen.

Vrijdagmorgen werd dan de heuse finale van het Veerbootkampioenschap gespeeld. Er werd gesupporterd en plaatsen 2 en 1 waren gekend! Een dikke proficiat voor de inzet aan alle voetballers!

En dan was het zover...
Het schooljaar zit erop...
Wat is de tijd gevlogen….
Ongelooflijk om te zien hoe alle Globes veranderd zijn...
Het was fijn werken met jullie dit jaar!
Geniet van de welverdiende vakantie en tot volgend jaar!
Juf Romina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten