zaterdag 6 september 2014

Week van 1 tot 5 september 2014

De vakantie zit erop en iedereen kwam vol goede moed terug naar school op 1 september. Dit jaar verwelkomen we 6 globes in onze klas. Welkom Benito, Gauthier, Roderrico, Kaylen, Arne en Fleur!
We hebben alvast een fantastische start genomen. Maandag werd er gestart met het klaarmaken van de eigen werkplek en de verschillende mappen. In de namiddag werd het eerste W.O. thema ‘De leukste klas? Die van mij!’ gestart. Er werden interviews van elkaar afgenomen om meer over elkaar te weten te komen. Wat was dit fijn!


Dinsdag gingen de rekengroepen van start. Alle leerlingen kregen een eigen meester of juf toegewezen waarbij ze het hele jaar op eigen niveau gaan rekenen. Roderrico en Gauthier blijven in hun eigen klas, Benito gaat naar de rekengroep bij meester Jean-Philippe en Arne, Kaylen en Fleur gaan naar meester Patrick. Een nieuw systeem bij de rekengroepen dat onmiddellijk bij iedereen in de smaak viel.


Ook de lessen taal gingen van start en er stond al begrijpend lezen, technisch lezen en spelling op het programma. De eerst woordpakketten zijn al goed ingeoefend: knap! Op vrijdag sloten we de eerste week af met een leuke waterspelletjesnamiddag met de hele school!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten