donderdag 27 november 2014

Week van 24 tot 28 november 2014

De Globes begonnen de week in hun verdeelklas aangezien hun juf maandag op bijscholing was. De meesten brachten het er goed vanaf en werkten zeer goed in hun werkbundels. Knap van jullie! Ilyas was gelukkig terug helemaal genezen na een weekje uitzieken! Fijn dat je terug bent!


We werkten deze week verder aan het W.O. thema ‘Alle kinderen hebben rechten!’. We bekeken wat deze verschillende rechten zijn, maar ook wat de plichten zijn die hier dan aan verbonden zijn. Het werden fijne lessen!


De taalgroepen herhaalden deze week alle leerstof die we reeds gezien hadden dit jaar. Volgende week volgen namelijk een aantal toetsen om te zien of de leerstof er wel bij iedereen goed inzit. Dat beloofd spannend te worden… De herhaling verliep alvast vlot. :-)


De rekengroep werkte verder aan sprong 4. We bekeken nog eens het delen en vermenigvuldigen met getallen tot 10 000. Ook stond de ruit op het programma. We bekeken samen ook enkele tabellen en grafieken en losten hierover allerlei wiskundige vragen op. We sloten de week af met een les rond inhoud waarin we de dl en de cl nog eens van dichtbij bekeken! Er werd alvast hard gewerkt!


De juf wil iedereen alvast nog een dikke pluim geven voor het vele oefenen op Bingel! Tot volgende week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten