zondag 14 december 2014

Week van 8 tot 12 december 2014

De Globes kregen er deze week nog een extra leerling bij: welkom Senne! Onze klas keek al van maandag uit naar zijn komst en woensdag was het dan eindelijk zo ver! Hij kreeg zijn plekje naast Arne, die hij reeds kent vanuit een andere school. De overstap verliep zeer vlot en we zijn blij hem erbij te hebben.

We werkten deze week bij W.O. rond het thema ‘Ik hou van hout’. We bekeken allerlei materiaal dat in de gereedschapskist zit om hout te bewerken en iedereen kende er al heel wat. Daarnaast bekeken we van welke bomen er nu meestal houten planken gemaakt worden en wat het verschil is. Erg interessant.

De rekengroep herhaalde deze week alle leerstof uit sprong 4 om helemaal klaar te zijn voor hun toets volgende week! Spannend… Binnen de taalgroepen bekeken sommigen een nieuw woordpakket, terwijl anderen aan de slag gingen met de werkwoorden vervoegen in de tegenwoordige tijd. Wat gaat dat al vlot!

Daarnaast werd deze week de klas ook al versierd met kerstlichtjes en kerstversiering. We hebben zelfs al 2 kerstbomen staan. We knutselden ook verder aan onze kerstbloempotjes en begonnen aan onze nieuwjaarsbrief. Volgende week gaan we schaatsen! Tot dan!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten