dinsdag 10 februari 2015

Week van 2 tot 6 februari 2015

De Globes begonnen de week in hun verdeelklas aangezien de juf op bijscholing was. Iedereen had hard gewerkt en de juf was dan ook supertrots op iedereen toen ze op dinsdag terug was. De laatste twee weken zullen we werken binnen W.O. rond het thema ‘Op reis met de trein’. We begonnen al met leuke gesprekken over wanneer we al de trein gebruikt hadden en welk soort treinen er bestaan. Heel erg fijn!


De rekengroep begon aan sprong 6 deze week. Er stond heel wat cijferen op het programma alsook breuken en negatieve getallen. Wat zijn we goed bezig. Binnen de taalgroepen stonden we stil bij woorden met ei of ij en werd er ook opnieuw creatief geschreven. De ene groep schreef een verhaal over ‘Wiebeltje, het monster’ en de andere groep schreef een verhaal over hun hobby. Wat waren de resultaten knap!


Op donderdag kregen we 8 grootouders op bezoek in de klas. Wat was dat een fijn bezoek. We lieten aan de grootouders onze klas zien en vertelden daarna allemaal 1 voor 1 over onze ideeën over de droomspeelplaats. Geniet mee van de foto's van donderdagnamiddag. Op vrijdag brachten we tijdens het forum voor de rest van de school hetzelfde naar voor. Wat zou de speelplaats er helemaal anders uitzien als we de ideeën van de Globes zouden volgen! Tenslotte viel er deze week ook voor de eerste keer sneeuw en toen hadden we er plots een extra bewaker bij aan onze deur!  Fijn weekend en tot volgende week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten