woensdag 4 maart 2015

Week van 23 tot 27 februari 2015

We zijn er terug goed ingevlogen na de krokusvakantie. Jammer genoeg met eentje minder, want llyas was ziek. Ons lokaal zelf had het deze week wat moeilijker met de opstart na de vakantie. De chauffage liet het vaak afweten en ook het digitaal bord kon even niet gebruikt worden waardoor we terugkeerden in de tijd en nu terug een krijtbord hebben. Wat een belevenis!De komende weken staat alles bij de Globes in het teken van het schoolfeest. Wij hebben het beroep ‘schrijver’ gekregen en we zijn er al goed ingevlogen. We bedachten een gek verhaal met allerlei personages uit films en sprookjes. Het zal de moeite worden, zeker komen kijken op het schoolfeest is de boodschap!

De rekengroep werkte de laatste lessen van sprong 6 af, zodat we volgende week ons kunnen voorbereiden op de toets. De taalgroepen gingen opnieuw aan de slag met hun eigen spellingmoeilijkheid en stonden ook stil bij het zoeken van de persoonsvorm in een zin.

Het hoogtepunt van de week was uiteraard donderdagvoormiddag. We gingen met bijna alle leefgroepen naar de musical ‘Peter Pan’ kijken in zaal Palace op de markt. Het werd een prachtig spektakel waar de kinderen nog lang over zullen verder vertellen.


Ten slotte willen we jullie de foto's van het carnaval en onze knutselactiviteit van voor de vakantie nog meegeven:Tot volgende week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten