zondag 26 april 2015

Week van 20 tot 24 april 2015

Wat was dat een fijne eerste week na de vakantie! Het was de gezondheidsweek op school en de Globes gingen er allemaal met volle moed voor om de hele week zo gezond mogelijk te leven. Elke ochtend ging iedereen enthousiast mee dansen. Op dinsdag kreeg iedereen een stappenteller over de middag en er werden door sommigen meer dan 5500 stappen gezet! Op donderdag hadden we een gezond proefmoment in de klas!

Daarnaast werd er ook hard gewerkt deze week. De rekengroep ging aan de slag met kommagetallen tot op 0,001. Het was even wennen voor de meesten maar tegen het einde van de week leek het alsof we nooit anders gedaan hadden. Knap hoor! De taalgroepen gingen terug hard aan de slag met lezen om klaar te zijn voor de eindtest.

We werkten deze week tijdens W.O. rond ‘de zon’ en hadden fijne momenten. We stonden stil bij hoe dag en nacht nu eigenlijk ontstaan en stonden ook nog eens stil bij de seizoenen. We sloten de week af met een leuk liedje in het Frans over de dagen van de week! Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten