maandag 13 april 2015

Week van 30 maart tot 3 april 2015

De laatste week voor de vakantie is voorbij gevlogen. We begonnen de week met eentje minder aangezien Kaylen ziek was. Gelukkig was hij er vanaf woensdag terug bij. We werkten deze week ons W.O. thema afval af door zoals altijd een toets te maken. De afkortingen kennen voor de meesten geen geheimen meer! Goed gewerkt iedereen!

Op dinsdag gingen we met de hele klas voor de tweede en laatste keer zwemmen. Wat was dat fijn! De taalgroepen gingen deze week hard aan de slag met remediëringsoefeningen spelling. Blijven oefenen is de boodschap om alles onder de knie te hebben. De rekengroep maakte deze week een toets van sprong 7, die bij iedereen heel erg goed was. Er werd zelfs al gestart met sprong 8! Wat gaan we goed vooruit!

Op vrijdag kwam de paashaas dan langs en werden we verwend met chocolade.De juf bracht ook haar hamster Gizmo mee naar klas want daar werd al lang naar uitgekeken. Wat was dat fijn voor iedereen om even een diertje te hebben in de klas. 
We sloten de week af op het forum waar iedereen kon voorstellen waar ze de afgelopen weken mee bezig waren geweest. De Globes stelden hun afvalpopjes voor! Het werd een fijne afsluiter.

Geniet van de welverdiende paasvakantie iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten