maandag 29 juni 2015

Week van 22 tot 26 juni 2015

De laatste volledige week van het schooljaar is voorbij gevlogen! Op maandag begonnen we aan het afscheidscadeau voor de schoolverlaters. We gingen aan de slag met verf en stokjes en wasknijpers om hen een leuk aandenken te schenken. Hopelijk zullen ze er volgende week maandag erg blij mee zijn tijdens het afscheidsmoment.


Op dinsdag hadden we dan eindelijk de sportdag. Onze klas kreeg er ook even een extra leerling bij want Evy van de Schelpen deed de hele dag mee met ons. We konden dansen met meester Richard om de dag goed te starten waarna we een heus turnparcours mochten afleggen bij juf Margot. Daarna leerde juf Liesbeth ons wat meer over badminton en konden we bij juf Stephanie ons voetbaltalent boven halen. We sloten de dag af bij meester Richard met allerlei teambuildingsoefeningen.Op woensdag gingen de Globes al over tot kuismodus en ruimden ze alle kasten op. Op donderdag werden er verse frietjes gebakken in klas en bakten we een rijsttaart! Wat was dat fijn!

Op vrijdag trokken we dan uiteindelijk samen met meester Tim met de trein naar SeaLife Blankenberge! Wat een fijne afsluiter van de week! 
Tot volgende week voor de laatste twee dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten