woensdag 10 juni 2015

Week van 26 tot 29 mei 2015

We begonnen de week op dinsdag met onze schoolreis. Samen met de Schildpadden en de Beren trokken we in de voormiddag naar het Calmeynbos in de Panne. Daar konden we heerlijk genieten van de natuur voor we in de namiddag naar Plopsaqua trokken. We konden er genieten van allerlei toffe glijbanen, vlogen door de wildwaterbaan en konden zelfs ontdekken wat een sauna was. Het was echt een superfijne dag!


Woensdag en donderdag werd er dan natuurlijk wat gewerkt in de klas. We begonnen aan het W.O. thema ‘In het zadel’ aangezien we heel binnenkort al op ponyklassen vertrekken. Iedereen was super enthousiast en we leerden al heel wat bij. We bekeken hoe de verschillende delen van het paard benoemd worden en leerden heel wat bij over de kleuren die paarden kunnen hebben.


Op vrijdag konden we nog eens heel sportief uit de hoek komen op de ‘Doe-aan-sport-beurs’ in Deinze. We konden 18 verschillende sporten uitoefenen van voetbal over verkeerspiste tot de klimmuur. Het werd een heel fijne afsluiter van de week!

Ten slotte hadden we deze week ook een huisdier op bezoek in de klas. Fleur bracht haar rat Gerbil mee naar de klas. Wat was het fijn om er voor te kunnen zorgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten