zondag 14 februari 2016

Week van 25 tot 29 januari 2016

De rekengroep ging deze week terug aan de slag met het hoofdrekenen tot 1 000.  Alle bewerkingen kwamen terug aan bod want alleen door veel te oefenen, lukt alles vlot. Het valt op dat al dat oefenen hun vruchten begint af te werpen. Binnen de taalgroepen stond voor sommigen de regel voor verdubbelen op het programma, voor anderen woorden met doffe e en voor nog anderen de werkwoorden. Ook hier werd weer naarstig geoefend. Volgende week staan heel wat toetsen van taal op het programma en daar kijken de Globes al naar uit!

Dinsdag had de juf het eerste deel van de middenklassenraad en kreeg de klas een uurtje juf Isabelle en een uurtje juf Maaike. Wat waren de Globes ook hier prima in orde. Op woensdag hadden we Lennerd en Gauthier er een dagje bij en was het lekker gezellig in de klas. Op donderdag stonden we stil bij het leuke gedichtje ‘Het mannetje Regenpiet’ van Annie M.G. Schmidt omdat het gedichtendag was.

Daarnaast stonden we de rest van de week vooral nog stil bij het oefenen van het liedje en dansje voor de sterrenopdracht. Ook onze kledij werd helemaal afgewerkt zodat we klaar zijn om maandag de videoclip op te nemen! Spannend!Geen opmerkingen:

Een reactie posten