donderdag 30 juni 2016

Week van 6 tot 10 juni 2016


Deze week ging de laatste week van onze sterrenopdrachten in en dus gingen we er voor de laatste keer nog eens hard tegenaan. We gingen verder op ruiltocht en kwamen terug met heel wat bruikbare voorwerpen (strips, frisbee, petten, …) voor de school. Wat was iedereen uit de buurt vriendelijk!

Daarnaast werd het ook de week van de flashmob aangezien we die op donderdag samen met de Beren en de Kikkers aan de rest van de school lieten zien. Wat was het fijn om eindelijk te kunnen tonen waar we al aan gewerkt hadden! Bedankt alvast aan iedereen voor de voetbaltruitjes! Volgende week maandag weten we hoeveel opdrachten geslaagd zijn! Spannend!

De rest van de week werd er uiteraard nog gewerkt. We knutselden verder aan ons geschenk voor vaderdag en gingen aan de slag met het inpakken. De rekengroepen herhaalden de verschillende cijferalgoritmes en de taalgroepen gingen terug aan de slag met hun remediëringsbundel. Daarnaast las juf ook deze week de laatste pagina’s van het boek van Rosie en Moussa voor en namen we afscheid van onze twee vaste leesvrienden.

Volgende week dinsdag gaan we nog eens met de hele klas zwemmen! Vergeet je zwemgerief niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten